Căutaţi în blog

Arhivă Postări

Vladimir Pustan în Biserica Ortodoxă

Publicat de Gabryel marți, 27 aprilie 2010

Pastorul penticostal Vladimir Pustan, predică cu mult har în această biserică ortodoxă.
Orice creştin ar trebui să asculte această predică, indiferent de confesiunea din care face parte.
"Pocăinţa nu este o adrare la un cult, nu este o aderare la o anumită doctrină, pocăinţa înseamnă aderare la Isus Hristos Domnul."

Varianta editată în care se sincronizează sunetul cu imaginea.

Durata: 56 min.
Pentru Ecran întreg, DubluClick pe video sau Click pe semnul indicat.

Varianta YouTube:

2 comentarii

  1. filip spune:
  2. Mi-am permis si eu, cu riscul de a fi judecat, sa fac un comentariu. Majoritatea vorbesc de semnul Sfintei Cruci, dar pun mana in foc ca, in proportie de 99.99% habar nu au ce reprezinta pentru ortodoxie! Nu ne inchinam lemnului!!! Nu ne inchinam materiei! Ci lucrului care a fost ales de Dumnezeu-Omul, in scopul Sau precis pentru care a venit pe pamant. Dati-mi voie va rog, sa citez Sfanta Scriptura:

    I Corinteni 1, 18: “Caciu cuvantul Crucii, pentru cei ce pier este nebunie, iar pentru noi cei ce ne mantuim, este puterea lui Dumnezeu”

    Credeti c Sf. Ap. Pavel, era chiar atat de imbecil, sa spuna asa ceva, in cazul in care Sf. Cruce ar fi insemnat ceva rau pentru omenire? Nu credeti ca se exemplifica destul de clar faptul ca, Crucea este MANTUIRE? Poate Domniile voastre nu ati citit versetul, din nebagare de seama, sau din stiinta, numai Domniile Voastre stiu. Acum nu mai aveti motiv!

    Filipeni 3, 18,19,20: “Caci multi, despre care v-am vorbit adeseori, iar acum va spun si plangand, se poarta ca dusmani ai crucii lui Hristos. Sfarsitul acestora este pieriea. Pantecele este dumnezeul lor, iar marirea lor este intru rusinea lor, ca unii care au in gand cele pamantesti. Cat despre noi, cetatea noastra este in ceruri, de unde si asteptam Mantuitor, pe Domnul Iisus Hristos.”

    Cred ca aceste trei versete din Ep. catre Filipeni a Sf. Ap. Pavel, sunt extrem de graitoare! Acum ca ati citit aceste versete iubitilor, nu mai puteti spune ca nu stiati ca Sfanta Cruce TREBUIE respectata si facuta! “Rugati-va unii pentru altii!” spune Mantuitorul! Eu ma rog pentru voi, rugati-va si voi pentru mine!
    Harul Domnului nostru Iisus Hristos, Dragostea lui Dumnezeu Tatal, si impartasirea Duhului Sfant sa fie cu voi, cu toti!

     
  3. DOAMNE AJUTA-NE !

     

Trimiteți un comentariu

Versetul Zilei

Persoane interesate

Marius Vilan


Calendar Creştin

Calendar Ortodox - calendar crestin ortodox
----------------------------------

Vizitat de

eXTReMe Tracker
----------------------------- Optimizat pentru Mozilla Firefox