Căutaţi în blog

Arhivă Postări

Zeitgeist Infirmat

Publicat de Gabryel joi, 20 mai 2010

De la autorul documentarului:
Acest documentar demonstrează că filmul ateist Zeitgeist este fals. Biblia ne spune că trebuie să ne ferim de prooroci mincinoşi şi că îi vom cunoaşte după roadele lor. Putem vedea că fructele Cuvântului lui Dumnezeu (Biblia) sunt bune si oamenii care-L urmează pe Hristos mănâncă fructele Lui si sunt oameni buni, spre deosebire de oamenii care au creat acest videoclip pentru a depărta oamenii de la Hristos, să îi determine să nu aibă o relaţie verticală cu Mântuitorul şi să îi facă să işi piardă credinţa, speranţa şi iubirea.
Deci, unde sunt roadele lor bune? Acest video arată că filmul Zeitgeist a fost făcut de către lideri oculţi care nu doresc altceva decât să-i facă pe oameni să uite că Dumnezeu are un plan pentru viaţa lor şi că el este un Dumnezeu iubitor şi iertător şi să îi facă să creadă convingerile lor, care sunt oculte.

Să nu fim sclavii acestui "Spirit al Vremii" (Zeitgeist).

2 comentarii

  1. Anonim spune:
  2. Cine intelege Zeitgeist, intelege si ca documentarele nu vor raul nimanui. Nu mai vorbiti aiurea, de ce atacati documentarul, ca va arata k traiti in minciuna? Ca religia e numai poveste? Mai intai uitat vizionati si dupa comentati, religiosilor.

     
  3. Anonim spune:
  4. Zeitgeist este un film de nota 10 care reflecta realitatea zilelor noastre iar religia vostra demonstreaza ca sutanistii sau imbogatit, si cersesc bani in numele lui Dumnezeu.

     

Trimiteți un comentariu

Versetul Zilei

Persoane interesate

Marius Vilan


Calendar Creştin

Calendar Ortodox - calendar crestin ortodox
----------------------------------

Vizitat de

eXTReMe Tracker
----------------------------- Optimizat pentru Mozilla Firefox