Căutaţi în blog

Arhivă Postări

Vladimir Pustan - Serbările Cireşarii VI

Publicat de Gabryel vineri, 19 noiembrie 2010


Serbările Cireşarii VI: Palatul Copiilor Bucureşti (8 noiembrie 2010)

Durata: 45minute.


Sursa: inventivstudio

3 comentarii

  1. Anonim spune:
  2. cel mai tare fratele pustan
    nu cred ca va ma fii vreun pastor ca si dansu si ca si ftatele florin ianovici DOMNUL sa va binecuvinteze sa mergeti in continuare

     
  3. Anonim spune:
  4. sint crestin ortodox practicant si va marturisesc ca n-am auzit pe nimeni vorbind asa despre iisus hristos atit de patrunzator si cu atita patos,cu exceptia pr arhidiacon ghe babut de la biserica cu luna din Oradea cu care sint bun prieten.v-am ascultat pe youtoube ore in sir mirindu-ma ca ati predicat si intr-o biserica ortodoxa la Mosuni.VA apreciez retorica,totusi ma intriga ca lipseste ceva din patosul cuvintarilor cu care m-ati uimit si anume nu ati pomenit nici macar o singura data despre MAICA DOMNULUI,FECIOARA MARIA fara de care n-ar fi fost nici mintuire nici iertare divina.Daca aveti timp va rog da-ti-mi un raspuns pe E MAIL ,mihaimisu1963@libero.it sau pe pagina de facabooc FERNEA MIHAI.Sincer sa fiu as fi interesat de o corespondenta mai aprofundata asupra temelor religioase.

     
  5. Gabryel spune:
  6. @Anonim 2:
    Daca doriti sa luati legatura cu pastorul Vladimir Pustan, cautati in aceasta pagina datele de contact http://www.ciresarii.ro/contact.
    Nu stiu daca domnul Vladimir va citi comentariul dumneavoastra de aici, asa ca mai bine il contactati pe adresa dansului de e-mail.
    Doamne ajuta!

     

Trimiteți un comentariu

Versetul Zilei

Persoane interesate

Marius Vilan


Calendar Creştin

Calendar Ortodox - calendar crestin ortodox
----------------------------------

Vizitat de

eXTReMe Tracker
----------------------------- Optimizat pentru Mozilla Firefox